Web novinar – škola web novinarstva
Organizator
Udruženje novinara Srbije, najznačajnija srpska novinarska organizacija. Vodeći centar u obrazovanju i usavršavanju za novinarstvo i nove medije. Više informacija
Kontakt
Resavska 28/1
11 000 Beograd
T: + 381 (0)11 32 36 337
E-mail: vebnovinar@uns.rs
Povežimo se


/** * @package WordPress * @subpackage UNS */ ?>

Utisci polaznika

 

Vladimira Dorčova Valtnerova 140x136Vladimira Dorčova Valtnerova, urednica nedeljnika Hlas ljudu

Brzo, jasno i efikasno. Znanje, iskustvo i veštine koje sam stekla brzo su našli primenu u praksi – online izdanju Hlas ljudu. Predavači i sistem rada su odličani, tako da je uspeh neizostavan.

 

 

Milica KnezevicMilica Knežević, učenica srednje škole i pokretač bloga izaberidazivis.com 

Škola Web Novinar je savršena prilika za osobe sa invaliditetom jer postoji mogućnost praćenja predavanja online, a i same prostorije u školi su pristupačne. Znanja i veštine koji se stiču zahvaljujući vrhunskim predavačima mnogo će olokšati lični ili uspeh firme u kojoj radite.

 

 

Ana StanojevićAna Stanojević, urednica Studentskog dnevnog lista

Sjajno koncipiran kurs, na kome odlični i iskusni predavači uče polaznike kroz praktične primere i teoriju kako da budu što bolji novinari i profesionalci u oblasti internet novinarstva. Naučila sam mnogo bitnih informacija, usavršila već postojeće veštine i upoznala mnogo divnih ljudi.

 

 

Jasmina PanjikJasmina Panjik, novinarka časopisa Hlas ljudu i Vzlet

Kao najbolju osobinu ovog kursa bih istakla to što polaznici imaju mogućnost da za vrlo kratko vreme dobiju pregršt korisnih informacija i saveta, čija primena je odmah uočljiva u njihovom radu.

 

 

 


Facebook
Galerija
Utisci polaznika
Slađana Vasiljević
Novinar
Naučila sam odlične, praktične stvari, a predavači su vrsni i nesebično dele znanje.