Web novinar – škola web novinarstva
Organizator
Udruženje novinara Srbije, najznačajnija srpska novinarska organizacija. Vodeći centar u obrazovanju i usavršavanju za novinarstvo i nove medije. Više informacija
Kontakt
Resavska 28/1
11 000 Beograd
T: + 381 (0)11 32 36 337
E-mail: vebnovinar@uns.rs
Povežimo se


/** * @package WordPress * @subpackage UNS */ ?>

Upisujemo novu generaciju veb novinara

Datum : 14. 03. 2016.

Počeo je upis u Školu veb novinarstva Udruženja novinara Srbije. Zakažite predupisni razgovor i saznaćete dosta toga interesantnog o načinu rada, programu i predavačima, a odgovorićemo i na sva pitanja koja imate. Sa svakim kandidatom razgovaramo pojedinačno u UNS-u, Resavska 28/I ili skajpom, ako niste u prilici da do nas dođete.

REDOVAN KURS

WebNovinar omogućava dva načina pohađanja nastave. Možete se družiti sa predavačima, našim koordinatorskim timom i drugim polaznicima svаke subote i nedelje od 10 sati u Press centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihаilova 6/III). Nastavu i vežbe drže vodeći srpski profesionаlаci iz oblаsti veb novinаrstvа, biznisа, odnosа s jаvnošću, mаrketingа, veb dizаjnа i multimedija.

ONLINE KURS

Polaznici upisani na online kurs biće u mogućnosti da prate direktan video prenos svih predavanja i učestvuju u svim vežbama, a svi nastavni materijali, prezentacije i udžbenik Škole veb novinarstva biće im dostupni u elektronskoj formi preko zatvorenog dela sajta škole WebNovinar.

Budite deo XII generacije koja će u akciju po nova znanja i veštine krenuti u aprilu.

Tagovi: , , , , , ,

Komentari


Facebook
Galerija
Utisci polaznika
Slađana Vasiljević
Novinar
Naučila sam odlične, praktične stvari, a predavači su vrsni i nesebično dele znanje.